Friday, 3 June 2016

CELCOM dan MAXIS FREE INTERNET UNLIMITED (trick)

assalammualaikum..
lama agaknya admin x buat post... ni lebih kurang dgn trick yg dlu admin post mengenai featvpn tpi malangnya featvpn sda kena blok.. ok kita trus sja laa kan... first ada sim celcom&maxis x kira plan apa jnji celcom.. syaratnya:
  • pastikan waktu cuba trick ni tiada kreadit..
  • pastikan laluan kreadit msih hidup kata masta2 lain "live"
  • android 4.+++ keatas shja.. klau ke4 ke bawah harus root

Kekurangan psiphon ni:
  • Kadang2 susah mau connect
  • Tak boleh buka playstore, camfrog, instagram dan xbole play youtube.. tpi boleh download
  • xbole bgi pengguna sistem android versi KITKAT

NEW UPDATE 1.january.2016
anda bole tgok ss nya cara2nyaa
apn1.png

apn2.png

NEW UPDATE FOR MAXIS FREE INTERNET PSIPHON skrg ip di tukar tggu update strusnya..

sda tu setting plak dkat psiphon anda mcm ni
psiphon.png


download psiphon v61 dibawah :
download1.jpg

Related Articles

6 comments:

  1. bro trick ni boleh guna lagi ke ?

    ReplyDelete
  2. cuba je kalau boleh guna,ok la
    kalau da tak boleh guna maknanya trick ni dak kena block ...
    nanti saya update trick terkini kalau ada. ok

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. cuba dulu kalau dapat bagus la,but kalau tidak makna nya dah kena block

      Delete